Taxe

Declaratii fiscale

Intocmim si depunem electronic toate declaratiile fiscale pentru clientii nostri, in conformitate cu reglementarile legale. Inainte de depunerea declaratiilor discutam cu clientii nostri despre moduri de optimizare a cheltuielilor cu impozitul si potentiale riscuri fiscale.

 

Opinii fiscale (Fiscal Opinions) si expertize fiscale

Aveti intrebari fiscale speciale sau doriti sa fie evaluata contabilitatea societatii dumneavoastra in privinta riscurilor fiscale? Atunci sunteti la adresa protrivita. Noi analizam aspectele fiscale, intocmim adrese pentru clarificarea problemelor fiscale si va sfatuim in alegerea celor mai bune solutii fiscale pentru societatea dumneavoastra.

 

Inspectia fiscala

In cazul in care administratia financiara anunta o inspectie fiscala la societatea dumneavoastra, noi va stam la dispozitie pentru consiliere si asistenta. In medie,anual asistam la 20 – 30 inspectii fiscale. Serviciile noastre cuprind: pregatirea, consilierea in timpul controlului si elaborarea punctului de vedere asupra raportului de inspectie. Incercam mereu ca inspectia sa fie efectuata la biroul nostru pentru a nu impovara clientii nostri si pentru a furniza pe loc informatii profesionale inspectorului fiscal.

 

Preturi de transfer si documentatia preturilor de transfer

Va sprijinim la configurarea relatiilor de transfer cu societati afiliate si elaboram pentru clientii nostri, documentatiile preturilor de transfer, care corespund atat standardelor concernului, cat si legislatiei romanesti privind intocmirea documentatiei preturilor de transfer.

 

Contestatii si plangere

In cazul in care in cadrul controalelor fiscale se stabilesc obligatii fiscale suplimentare, se pot depune contestatii impotriva acestordecizii de impunere. Executam corespondenta referitoare la depunerea contestatiilor si, impreuna cu avocatii nostri parteneri, cautam modul cel mai eficient de pornire a demersului.

 

Servicii speciale Herlan & Associates

  • Legislatia nationala si europeana in privinta TVA (livrari si prestari intracomunitare, import si export de bunuri si servicii, inregistrarea in scopuri de TVA a societatilor din UE nerezidente in Romania)
  • evitarea dublei impuneri (sediul societatii, intrebari referitoare la domiciliul fiscal, dreptul de impunere fiscala al statelor si efectul asupra clientului, preturi de transfer) si impozitarea nerezidentilor in Romania
  • Consultanta fiscala pentru gasirea celor mai bune solutii fiscale si planificare fiscala (transformari, conceptii de modele de achzitii si de participare, structurarea masurilor aferente capitalului, calcul de planificare fiscala)