Consultanta

Consultanta la infiintare

Nimic nu este mai important decat un start bun. Cu ajutorul retelei noastre crescande de parteneri, in special cu cabinetul de avocatura Herzog & Partners si a contactelor noastre locale in Transilvania, va ajutam sa luati deciziile potrivite si sa evitati greseli la inceputul constituirii societatii dumneavoastra.

 

Consultanta antreprenoriala economica

Pe baza cifrelor actuale oferim o consultanta economica cursiva si sprijinim clientii nostri in planificarea si analiza rezultatelor. Scopul discutilor personale cu clientii nostri este acela de a gasi posibilitati de reducere a cheltuielilor, de crestere a cifrei de afaceri sau pentru o mai buna dirijare a lichiditatii.

 

Consultanta IT

Prin folosirea tehnicii moderne de prelucrare electronica a datelor si a solutiilor de soft, toate procesele sunt considerabil mai rapidesi mai simple decat inainte. Acordam sprijin clientilor nostri, printre altele, prin urmatoarele:

  • Configurare si proces design interfete spre sistemele de concern sau alte extensii ale programelor Hosting- si administrare a programelor de contabilitate
  • Solutii de arhivare
  • Asistenta pentru instalare si suport al softului de contabilitate contabSQL
  • Solutii contabile “in the cloud”. La cerere putem implementa Teamroom-uri „in the cloud”. Pe aceasta cale se pot vizualiza online declaratiile, statele de plata si datele de personal, toate situatiile financiare lunare si anuale, precum si datele contractuale sau orice alte informatii asemanatoare.